Spam

Mange tenker seg nøye om..

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4597:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:85702::1:5569:1:::0:0

Fortsatt lar over halvparten av jentene være å vaksinere seg. Det kan være at meldingene om bivirkninger, og debatten som går har skremt noen.

Det blir spennende å følge med og se hvordan statistikken ser ut senere.

2 comments to Mange tenker seg nøye om..

 • Trude

  Jeg har en bemerkning til Meryl Lillenes sin masteroppgave som jeg ser det linkes til.
  Hun hadde en grov feil i den oppgaven.
  Hun er kritisk til innføringen av vaksinen Gardasil, fordi den manglet HPV type 33. Som hun mente var den alvorligste og mest kreftfrembringende HPV typen. Her har hun misforstått grovt.
  Vel og merke er HPV 33, den typen som forårsaker flest tilfeller celleforandringer. Men de er kun årsak til ca. 3 prosent av tilfeller livmorhalskreft. Fordi celleforandringer som skyldes denne typen oftest går over av seg selv.
  Hun har etter min mening ikke satt seg inn i gangen fra smitte, infeksjon, celleforandring til kreft.
  Det er en viktig ting å forstå. Hvordan celleforandringer og kreft kan utvikle seg, og hvordan de fleste, 90% av alle celleforandringer går over av seg selv, uten behandling.

 • Trude

  Kan dere legge ut en oppdatert rapport om bivirkningene i Norge?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree